TakeOver 2.0

1 night × 3 parties

Pentru a celebra în stil studențesc împlinirea a 100 de ani de campus, o să transformăm spațiile universității în locuri de petrecere și socializare pentru o noapte.

Sub forma a 3 petreceri cu genuri diferite de muzică, care vor reuni artiști naționali, internaționali și studenți care vor să își valorifice talentul, campusul UPT se deschide pentru tot orașul și devine epicentrul sărbătorii studențești. Holul din clădirea Electro a Facultății de Electronică și Telecomunicații , un amfiteatru al Facultății de Arhitectură și Spațiul UPT Campus Creativ vor forma un traseu al genurilor muzicale, al distracției, al sărbătorii, dar și al conexiunii, al comunității, al toleranței și al exprimării libere. Urmărește traseul luminos și descoperă spațiile campusului UPT așa cum nu le-ai mai văzut!

TakeOver 2.0 nu este altceva decât modul în care studenții vor sărbători finalul programului „Timișoara – Capitală Culturală Europeană în 2023”, așa cum au și început anul acesta, cu o petrecere nonconformistă.

Intrarea este liberă în toate cele 3 locații. Vino doar cu prietenii și buna dispoziție!

Dirty Disco w/ Eugen Rădescu & Friends în Clubul Facultății de Arhitectură și Urbanism Timișoara – UPT

TakeOff – House of Electronic Beats în Holul din clădirea Electro a Facultății de Electronică și Telecomunicații – UPT

Neon Madness – powered by Viață de Student în Spațiul UPT Campus Creativ

Dirty Disco

Eugen Rădescu & Friends

Clubul Facultății de Arhitectură și Urbanism Timișoara – UPT

Intră în lumea strălucitoare a glamului și a ritmurilor vibrante la TakeOver: Dirty Disco! Eugen Rădescu și invitații săi cuceresc scena, mixând piese care încing ringul de dans cu esența plină de strălucire a anilor ’80 și ’90. Hai în paiete strălucitoare, ținute din piele fabuloase sub luminile disco. Este o seară în care dragostea se întâlnește cu muzica disco, desfășurată în Clubul Facultății de Arhitectură și Urbanism. Fii pregătit să te bucuri de o experiență strălucitoare în care fiecare moment luminează cu farmecul unei ere apuse și ritmul palpitant al ringului de dans

Take Off

House of Electronic Beats

Holul din clădirea Electro a Facultății de Electronică și Telecomunicații – UPT

Bun venit la House of Electronic Beats la TakeOver: TakeOff! Alăturați-vă nouă într-o călătorie emoționantă prin tărâmurile muzicii EDM și vibrațiile de festival care vă vor înălța simțurile. Simțiți creșterea energiei în timp ce amestecurile umplu aerul, creând o atmosferă electrică care pulsa cu vibrații proaspete. Este un refugiu pentru pasionații de muzică electronică, unde Holul din clădirea Electro a Facultății de Electronică și Telecomunicații – UPT se transformă într-un centru de sunete captivante și o ambianță de club. Pregătește-te să iei zborul într-o lume în care fiecare ritm este un bilet către o evadare muzicală!

Neon Madness

powered by Viață de Student

Spațiul UPT Campus Creativ

Experimentează vibrația universitară la TakeOver: Neon Madness, powered by „Viață de Student”! Un vârtej de lumini neon, vopsea de corp vibrantă și un spectacol electric al luminilor UV. Fii gata să strălucești în întuneric în timp ce laserele pictează cerul nopții, iar ringul de dans prinde viață cu EDM și muzică de club care alimentează energia fiecărui beat. Este o sărbătoare fascinantă în care campusul se transformă într-o pânză de culori vii și ritmuri pulsante, creând o experiență de neuitat dedicată trăirii vieții în nuanțe vibrante.