100 years of sharing knowledge

Expoziție Cazarma U | 03.09-17.09

Expoziția de bandă desenată ”UPT Creative Campus – 100 years of sharing knowledge”, care a avut vernisajul la Veneția în luna iulie, ajunge de azi și la Timișoara, la Cazarma U.

Vă invităm să descoperiți cei 100 de ani de istorie, de comunități și de povești ai campusului nostru, văzuți prin benzile desenate ale artistei Sorina Vazelina.

O expoziție unică care rezumă dorința noastră de a investiga istoria campusului pentru a-i contura identitatea actuală.

  • Expoziția poate fi vizitată între 9 august și 10 septembrie, de miercuri până joi între 13:00 – 20:00 și de vineri până duminică între 12:00 – 20:00.
  • Pe  3 și 10 septembrie, între 16:00-20:00, echipa UPT Campus Creativ va susține o prezentare a acestei expoziții, iar cu ajutorul Spotlight Heritage vom face un tur virtual al campusului, experiență pe care vă invităm s-o adăugați în calendare și să nu uitați de ea.

Explorarea campusului prin firul istoric ne ajută să ne înțelegem mai bine comunitatea, moștenirea culturală și ne ajută să cunoaștem momente importante din întregul șir de întâmplări care au făcut UPT ceea ce este astăzi.

Și aici vă așteptăm să povestim, să cunoaștem și să ne bucurăm de o experiență în care arta, tehnologia și istoria sunt în același spațiu.

Mulțumim Spotlight Heritage Timisoara și Fundația Triade pentru găzduire!

Vă așteptăm!